Lite uppdatering om vad som hänt sedan förra inlägget...

..och om min korta ferie som varade i endast 2 dagar.

Funderade länge länge på två kanonfina jobberbjudande jag fått. Det stod mellan personalkonsulent eller butikschef på Jack & Jones.
Nu är jag inne på min andra vecka som personalansvarig på Logent Logistics och trivs verkligen kanonbra.Ett bemanningsföretag som är specialiserade på bemanning-och entrepenadlösningar. Jag sysslar med bemanning,rekrytering och övrigt administrativt.Det är mycket att lära sig och det blir definitivt en utmaning jag kommer att få lägga ner mycket tid på,men det ska jag klara av!I augusti skickar chefen iväg mig på jurdikkurs.Ska bli intressant att se hur mkt jag kan ta in utav det.
Igår la jag ut min första annons på norska arbetsförmedlingen och har tagit emot ca 100 ansökningar, telefonsamtal, och hunnit med min första intervju!Imorgon har jag tre inbokade och hoppas verkligen att det är några vettiga kandidater,eftersom jag måste rekrytera minst 10 pers till nästa vecka.Phu,heja Mimie!

Nog om jobb.

Hade såklart en supermysig weekend hos Andreas i London.Dagen började med att jag vaknade 1 tim innan jag skulle vara incheckad och klar.Jepp,jag försov mig.Typiskt mig.Skulle flyga från Torp som ligger 1 timmes köring från Oslo...Trodde aldrig jag skulle hinna men grym som jag är vågade jag chansa och slängde ner det nödvändigaste i min rosa resväska(hade inte packat klart) och löpte in till stan.Tog taxi för nära 3000 nok.Så jävla värt.Kom precis när de hade stängt gaten.Nöjd som aldrig förr,haha!

Bodde jättefint hos Andreas,mitt i smeten på Mayfair.Det blev shopping,sightseeing,musikal,promenader,bussturer,marknad,god mat och dryck, och massa mys.

God natt.
Jag och Andreas


Happiness

Då satt man hemma hos damerna på St haushagen en fredagkväll.Salongsberusad och jävligt nöjd med livet.

Vaknade av solen tidigt imorse,vilket gjorde mig på ett strålande humör!
Min första lediga dag på länge inledde jag med att gå på två arbetsintervjuer som gick toppen,såklart.Resten av den härliga dagen spenderades med Sara.

Kort och gott.Underbar dag.underbar middag med en underbar vän.Underbart samtal med en underbar pojkvän.
Jag är en lyckligt lottad kvinna:-)

På onsdag jobbar jag förresten min sista dag på Zara och åker till Andreas i London!


RSS 2.0