Ångestsöndag

Det kan man verkligen kalla denna hemska söndag.
Vaknade kl 10 imorse och kände att jag verkligen inte ville gå upp.Vad skulle jag upp och göra?Plugga?Nej.Ut och gå?Knappast!Träna?Nej,det orkar jag inte och dessutom måste jag ta cykeln i det hemska vädret.Jag vill bara ligga i min säng och äta glass och se på film.
Eller sova bort månaderna fram till vår!Kolsvart ute redan vid 16,egentligen lika bra att gå till sängs redan då.Jag steg dock upp vid 14 snåret så jag var inte speciellt trött.
Imorgon ska vi på studiebesök till folkhälsoinstitutet i Östersund.Kan nog bli trevligt och intressant,men inte ens det har jag lust med.Fan.

Fattig som en kyrkråtta är jag dessutom.Ska iväg och panta ihop en måltid nu.Spännande att se hur mycket jag får ihop efter allt galej hos mig!



Förresten,tycker ni det är pinsamt att panta?


Man kan ju bli rik på det!Jag får säkert ihop 100 spänn:-)


Svävar på rosa moln

Har haft fullt upp med en hel del romantik och lycka.
Men igår blev det en sån där rolig,spontan och galen utgång.Började med att vi satt hos Sandra och käkade tacos,drack vin,åt ost och kex och bara mös.Jag lyckades övertala tjejerna om att dra ut och slå klackarna i taket.Sagt och gjort.Efter ett gäng äckliga shots hamnade vi på salsakväll på kåren och sedan på bk.Vilken kväll säger jag bara!Som Simone sa,tror jag vi skrattade mer än vi dansade.Haha, alltid så kul med er tjejer!
Vaknade runt 13 snåret med armarna om Sandra och kom på att hon inte alls var den jag trodde.Haha!
Ikväll blir det dock lungt.Har städat och tänt ljus i hela lägenheten.Lyssnar på Birgitte Bardot,tagit mig ett glas vitt och gjort toasts.Ska nu lägga mig i sängen och se en film.Myslördag med mig själv:-)



Två onyktra,snygga och glada tjejer i somras på bks uteservering.







Lillördag

Idag har jag stosat runt i Sundsvall city med Hasse.Blev lite smått och gott och han fick en ny frisyr!Käkade lyx middag på Mcdonalds och sedan svängde jag förbi Sandra som studerade flitigt.

Känner mig riktigt romantisk och mysig idag.Ett glas vitt och lite Michael Bublé.Nu sticker jag iväg och handlar.Får främmat från Örebro :-)

Ha en trevlig kväll,det ska jag ha!



En bakfull Hasse på mitt golv


Städ&plugg dag

Idag har jag varit riktigt effektiv!
Steg upp tidigt och kom faktiskt ihåg min tvättid.Glömde Inte nycklarna i tvättrummet den här gången.
Försökte få igång min nya dammsugare som lagt av bara sådär,utan lycka.Så det blev till att sopa hela lägenheten och skura golvet förhand eftersom jag varken äger skurhink eller svabb haha.Jobbigt som tusan men nu är det rent och fint igen.Efter detta unnade mig ett härligt bad med jordgubbskumm,ansiktsmask,ett glas vitt och tända ljus.Mysigt!

Nu ska jag slänga ihop lite käk och sedan återgå till studierna.
Tänkte faktiskt lyxa till det idag med makaroner och kidneyböner,lite sweetchili och vitkökskrydda.Snabbt,gott,enkelt,relativt nyttigt och kostar inte skjortan!
Delar med mig av receptet för den som tycker detta låter schysst.

Koka upp lite vatten i en kastrull,tillsätt 1dl snabbmakaroner.
Låt kok ca 3 min.Häll av vattnet.I med en halv burk kidneyböner.Krydda med massor av vitlök och cayennepeppar,eller lite som du vill.Häll på lite sweetchili sås.

Bertatt och klartt!Tar inte mer än 5 min.

Tjing fling


Klarvaken

Nu har jag en sån där natt igen dåjag inte kan sova och bara ligger och grubblar.Ligger i sängen och kollar klipp på mina favvo disney filmer:-)
Kom att tänka på den här fina låten med Usher-you'll be in my heart.Är det inte soundtracket till lejonkungen,eller är jag helt ute och cyklar?!

Sysselsätter mig med att lägga upp lite bilder från någon helg sedan







Nattinatti!


Idag är ingen vanlig dag för idag är det Kingdaos födelsedag,hurra hurra hurra!

Ett stort grattis till min älskade vän och andra halva som fyller 21 år idag!
Saknar min snutta som tusan och det suger att jag missade födelsedagskalaset.Men jag ska komma hem så snart jag bara kan!

Massa kärlek,grattiskramar och pussar på dig,vackra tjej!









Halloween

Eftersom det strulade med nyckeln till festlokalen igår fick vi göra det bästa av det hela och trycka in folket hos mig.Men vi hade trevligt ändå!

Tack alla döingar,michael jacksons,munkar,djävlar,vampyrer,älvor,katter,sjömän,pirater och allt vad det var + Kåren för en trevlig halloween!













RSS 2.0