Skärpning

En gammal vän sa en gång att Alla tjejer blir feta efter studenten.Äh,tänkte jag men tro fan han hade rätt!Det är vidrigt och jag vad det kommer sig.Jag märkte detta när jag skulle dra på mig mina favorit slimmade jeans,och knappen lossna.Drog på mig ett par andra losefit,som numera är slimfit.Vad fasen nu då,sa jag tyst för mig själv.

Jag har nu gått upp 5 kg på ca två månader.Tänk om två månader till,två månader till och efter det.Poff!Stor som ett hus och undrar vad fasen som hände.Hemska tanke!
När jag ser en extremt överviktig person undrar jag hur personen låtit det gå så långt men nu tror jag att det faktiskt är lätthänt.Läskigt!
Jag har blivit helt besatt av sprutgrädde och har gjort slut på två flaskor under två veckor.Bara det säger ju en del.Min kost är ju annars inte speciellt allsidig och jag tycker inte alls om att laga mat till mig själv,vilket leder till att jag väljer det som går lättast att göra. Även det billigaste,som oftast är det mest onyttiga.
Gårdagen meny:

Frukost:Ägg med kaviar
Lunch:Langos (friteratbröd med vitlöksmör och gräddfil)
Mellanmål(?):En maxhamburgare,chilicheesetops,pommes
Middag:Cheeseburgare
Kvällsmat:Nudlar och två smörgåsar,varmchoklad med grädde.Två glas vin

Såhär ser det naturligtvis inte ute var dag,men igår gjorde det.

Efter helgen kör jag med http://livetpaharnon.blogg.se/diet som tydligen ska vara riktigt bra(enligt henne)



Nu ska jag promenera till ica,köpa lite godis sedan plugga till tentanoch avnjuta en sista kopp choklad.Det är fredag:-)


Kärlek!

Jag erkänner härmed att jag är störtförälskad i Maja.En helt underbar artist!http://www.myspace.com/majaalderin


Förresten,för de som inte fått en inbjudan till vår halloweenfest på lördag så kommer festen att äga rum vid lokalen på förrådet(dalgatan) vi kommer att ta 10 sek i inträde (verkar snålt men pga dekorationer,bål samt snacks)och utklädnad är ett måste! Ses på lördag kl 20!

Tjenix!









Dagens

Kom just hem från en väldigt givande föreläsning på fyra timmar.Är inte alls nöjd och känner att jag inte orkar någonting.Inte nog med det så regnade det och var becksvart och kallt när man cykla hem.
Har precis käkat (pizza idag igen,eftersom jag inte orkar laga någon mat)och ska dra iväg till Sandra och plugga och verkligen försöka få något gjort.Får se hur det går.






Kallt och mörkt

Redan kl 17 blir det kolsvart,sen är det så djävulst kallt så inte vill man gå ut heller!
Gårdagen var iallafall kanoners.Simone kom vid 19 snåret sen dök Sindre,Marro och Krille upp och sedan Mackan och hans tjej.Spelade ölspelet och hade trevligt.Sedan bar det av till Svenssons och Stadshuset där man träffade på härligt folk.
Inte lika kul att städa upp idag bara och inte kan jag koncentreara mig och plugga i röran.Inga rena glas,kladdigt golv,chips smulor,och en stank av snus och öl.Typiskt att mina doftljus är slut också,får bli Ikea i veckan.

Nu ska jag diska,vädra,frysa ihjäl och sedan plugga.


Just det,min kompis Hasse är förresten tillbaka i Sundsvall!


Äntligen fredag!

Det är nu andra fredagen i rad jag blir hemma och tar det lungt.Inte för att jag skulle ha något emot att dra ut och slira men imorgon väntar en hel dags intensivplugg.Tenta om två veckor.Yey!
Var iaf ner till ica och köpte ett sexpack blaskbärs och en chipspåse.Det ska ju kännas att det är fredag!

Jag är förresten på jakt efter en ny vinterjacka och kan inte bestämma mig.Vad tycker ni?1,2 eller 3?




1.Wesc
2.Elvine
3.Svea

Ha så kul ikväll!


Hurra för hösten!

Strålande sol och lagom kyligt var det när jag promenerade hem från skolan idag.Mysigt!

Jag har förresten gått över från kaffe till te och har hittat två favoriter på lagerhaus.Tenta te,som ger dig energi att bli bäst i klassen och kärlekste för den som vill bli förälskad.Båda fungerar och rekomenderas.Luktar jättegott och är små sockerhjärtan i.



En kopp tentate,en powernap och en glad Mimie.
Tjingeling!


Lady gaga,not a lady?

Förmodligen rätt uttjatat men jag kan inte släppa det!Vad har man kommit fram till egentligen?!

http://www.youtube.com/watch?v=vIew9ceZp1s&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=cfaBDIkk4MY


Vad tror ni,är lady gaga en lady eller inte?


They are coming!

Bilder kommer när simone lagt in bildera på sin dator!

Följer strömmen

Jo,det var så sant.Jag följer strömmen och bloggar om det!

Har inget vettigt att skriva(som de flesta bloggar)men har hur som helst haft en supermysig helg med Sandra och Simone och är på uppgång i hälsa igen!Dessvärre ligger jag efter i plugget eftersom jag varit dödssjuk hela veckan och knappt tagit mig upp ur sängen.
Funderar i detta nu på hur jag ska bli motiverad till att plugga?Tacksam för tips!

Såhär ser min lägenhet ut förresten






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0